Телевизионният канал с предавания за дома и градината HGTV  увеличава

...
Телевизионният канал с предавания за дома и градината HGTV  увеличава
Коментари Харесай

Стартира новото шоу Трансформации в Лас Вегас

Телевизионният канал с излъчвания за дома и градината HGTV  усилва температурата с непредвидена нова поредност - " Трансформации в Лас Вегас ". Танцьорите от „ Тъндър фром даун ъндър ", дружно с интериорната дизайнерка Кели, ремонтират домове в блестящия жанр на Лас Вегас. През нощта таньори, денем строители-занаятчии - Бен Клиъри, Дан Патерсън, Лиъм Блек и Малик Уилс-Мартин работят с известния интериорен дизайнер Кели Стоун и трансформират домовете на клиентите си в съвременни жилища.

 

Шестте едночасови епизода показват жанр, въодушевен от едни от най-популярните пространства в Лас Вегас - казината, в това число декадентски полилеи, бар-плотове, балюстради по поръчка и нереални творби на изкуството, включващи багра и танцьор без риза. Покрай това момчетата ще споделят със феновете и някои " австралийски изрази ", които ще илюстрират възходите и паденията на всеки ремонт от поредицата.

 

Макар да заблуждават с положителния си външен тип, те са надарени търговци и строители. " Бен, Малик, Лиъм и аз имаме голям опит в строителния отрасъл от времето, преди да се съберем и основем австралийската танцова група " Тъндър фром даун ъндър ", споделя Патерсън.

 

Патерсън e самобитен началник на плана. Клиъри е ловък в дърводелството. Блек е профилиран в боядисването и довършителните работи, а Уилс-Мартин е експерт по всичко. Кои са момчетата: Бен Клиърли е надарен дърводелец от Кларънс, Австралия и е част от танцовата група към този момент пет години.

 

Работата му отразява неговия деятелен и буен дух, който е подхранван от любовта му към океана и природата. Опитът на Бен в дърводелството, комбиниран с насладата му от живота, го прави динамично попълнение в екипа на " Трансформации в Лас Вегас ". Освен всичко, Бен е и надарен готвач.

 

Дан Патерсън е многофункционалният началник на плана " Трансформации в Лас Вегас ". През деня той управлява ремонтни действия в дома, а вечер излиза на сцената с останалите момчета. Пътуването на групата до Америка води Дан и сътрудниците му танцьори до шоуто на HGTV.

 

Лиъм Блек е надарен бояджия, който е цар на всевъзможни довършителни работи. Той влага артистичната си сензитивност в плановете за възобновяване. Лиъм ползва уменията си, с цел да добави финалните линии към преобразените пространства. Креативността му се простира оттатък боядисването и заниманията. Той също по този начин ръководи марка за CBD, наречена Nano Recover.

 
Малик Уилс-Мартин дава отговор за разрушаването и е специалист в разнообразни задания на място, което го прави безусловно най-силния участник в шоуто. Той е персонален треньор и онлайн фитнес инструктор, профилиран в балансирането на хормоните. Профилът му в Instagram демонстрира забележителните му достижения в региона на бодибилдинга, а доста от видеоклиповете му акцентират смисъла на разтягането в цялостната подготвителна стратегия. В първия епизод на " Трансформации в Лас Вегас " момчетата ще преобразят дом в жанр 90-те в съвременно жилище, въодушевено от градът, който в никакъв случай не спи. Премиерата на " Трансформации в Лас Вегас " е по телевизионния канал HGTV, част от портфолиото на Warner Bros. Discovery, а нов епизод се излъчва всяка сряда от 22:00 часа.

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР